Новости за 04.12.2016

Minst 30 omkom i brannen i Oakland

Dødstallet har steget til 30 etter storbrannen i et kunstnerkollektiv i Oakland i den amerikanske delstaten California.

Fellaini ødela for United mot gamle lagkamerater

(Everton - Manchester United 1-1) På sin gamle hjemmebane var Marouane Fellaini (29) på gresset i kun to minutter før han forærte hjemmelaget straffespark rett før slutt.

Tande tok 2. plass etter kjempehopp

Daniel-André Tande (22) lå på 5. plass etter første omgang og dro til med et kjempehopp på 143 meter i finaleomgangen - og 2. plass bak Slovenias 17 år gamle sensasjon Domen Prevc.

Fourcade bommet fire ganger og rotet bort seieren

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Martin Fourcade (28) hadde en solid ledelse inn i jaktstarten, og var enorm favoritt i Östersund. Men verdens beste skiskytter hadde en dårlig dag på jobben. Johannes Thingnes Bø (23) ble beste nordmann på 10. plass.