Март
2019

Новости за 27.03.2019

Svensk kommentator kaller Maars Johnsen «vandrende utedass»

ULLEVAAL STADION (VG) Bjørn Maars Johnsen (27) scoret mot Sverige, men beskrives med stinkende karakteristikker av svenske Noa Bachner. Expressens kommentator mener det er en misforståelse dersom noen tar ordbruken ille opp.

Lagerbäck: – Dette var rock n’roll

ULLEVAAL (VG) (Norge-Sverige 3–3) Lars Lagerbäck kan aldri huske å ha mistet en 2–0-ledelse som landslagstrener i fotball.

Enorm opphenting av Hareides menn

(Sveits - Danmark 3–3) Danmark lå under med tre mål i det 84. minutt. Men tre minutter på overtid headet Henrik Dalsgaard inn utligningen etter noen ville minutter i Basel.

En kamp som fikk frem hele følelsesregisteret i oss

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge-Sverige 3–3) Vi trodde på en målfattig kamp mellom to gjerrige lag som kjenner hverandre. Men fotballkamper er ikke lette å forutse alltid: Det ble seks scoringer, dramatikk - og en fotballkamp som skiftet karakter så mange ganger at vi mistet tellingen.

VG-børsen: Jarstein og King i hovedrollene

ULLEVAAL (VG) (Norge-Sverige 3-3) Det som så ut til å bli en festkveld, så ut til å ende i et bitter tap – men så ble det i stedet 3–3 på Ullevaal. Nå kan du sette dine børspoeng på det norske laget etter nabodramaet.

Ola Kamara reddet norsk poeng i kvalik-thriller mot Sverige

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge – Sverige 3–3) Norge ledet med to mål og var på vei mot en uvurdelig kvalik-seier over naborivalen. Så raknet alt. Men Ola Kamara (29) reddet ett poeng da alt håp så ut til å være ute.