Май
2019

Новости за 12.05.2019

Brann sløste, men Berisha traff mål

BEKKESTUA (VG) (Stabæk-Brann 0–1) Veton Berisha (25) har slitt med å få ballen i mål siden han kom til Bergen. Men mot Stabæk traff han godt nok til at Brann-trener Lars Arne Nilsen kan puste litt lettere fram mot 16. mai.

Rødt-landsmøtet på 1–2–3

GRORUDDALEN (VG) VG gir deg Rødt-ordlisten og de viktigste vedtakene fra partiets landsmøte: Demokratisk revolusjon, oppmyking i kampen mot privat eiendomsrett og slutt på å kalle Ap for «pampevelde». Men ordet «kommunisme» fikk stå.

Vålerenga best i målfest

RANHEIMSFJÆRA (VG) (Ranheim-Vålerenga 1–5) Etter en søvndyssende første omgang, våknet kampen til liv i andre med to mål på to minutter. Så eksploderte det helt...

Haraldseid sikret knepen Molde-seier

MOLDE (VG) (Molde-Mjøndalen 1–0) Molde stanget og stanget mot et lavtliggende Mjøndalen som forsvarte seg godt før høyreback Kristoffer Haraldseid sikret tre poeng etter straffemiss fra Ohi.

Kristiansund-helten: – Har vært mye elendighet

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg – Kristiansund 0–1) Kristiansund fortsetter å vinne. Og nå har de funnet en matchvinner – Henrik Gjesdal (25) – som bare har scoret to mål i Eliteserien.