Сентябрь
2019

Новости за 26.09.2019

Dommer Steen innrømmer at AaFK skulle hatt straffe

ÅLESUND (VG) (Aalesund-Viking 1–1 e.e.o, 3–5 på straffer) Dommer Kai Erik Steen innrømmet etter kampen at han overså et straffespark til Aalesund - på overtid i 2. omgang. Viking benyttet sjansen - og vant i straffespark-konkurransen.

AaFK-Bohinen: - Dommeren sa han hadde gjort en feil

ÅLESUND (VG) (Aalesund-Viking 1–1 e.e.o, 3–5 på straffer) Dommer Kai Erik Steen skal ha innrømmet etter kampen at han overså et straffespark til Aalesund - på overtid i 2. omgang. Viking benyttet sjansen - og vant i straffespark-konkurransen.

Jakob om dopingjakten: Nå blir de beste tatt

DOHA (VG) Jakob Ingebrigtsen (19) mener at «de» som nå blir tatt for doping, ikke ble tatt før i tiden. De ville ha tatt mange medaljer på bekostning av dem som legger ned så mye tid og krefter som han og brødrene hans gjør.

Kilder til amerikansk avis: Varsleren er en CIA-ansatt

Personen som varslet om Donald Trumps Ukraina-samtale skal ha vært tilknyttet det Hvite Hus, men jobber i CIA, sier kilder til New York Times. Trump skal ha kommet med kraftige trusler mot varsleren.

Ny film hevder Erdogan visste om kuppforsøket

President Erdogan ble varslet i god tid før kuppforsøket sommeren 2016. Det hevder en av hans støttespillere i en ny norsk dokumentar. Tyrkiske myndigheter skal ha forsøkt å stanse filmen.

Suksess i serien gir NM-satsing for Bohinen

ÅLESUND (VG) Lars Bohinen (50) har kvittet seg med bilen, og han sykler nå til og fra treningene med Aalesund. Valgene han og klubben tok før sesongen startet har gjort at AaFK nå kan kjempe på to fronter.

Henrik Ingebrigtsen: – Kunne blitt hjemme med god samvittighet

DOHA (VG) Henrik Ingebrigtsen (28) er langt fra optimistisk foran VM-starten fredag ettermiddag her i Doha etter at han for halvannen uke siden pådro seg en ny skade i tåa hans som måtte bli operert etter OL-nedturen i Rio de Janeiro for tre år siden.

Rollen som troféfrue: - Sjokkert

Hun var gravid da hun fikk vite om en verden full av penger, makt, sex, vold og dop. En verden der menn hersker og kvinner reduseres til utskiftbar valuta. Finans-Norges mørkeste sider sjokkerer Agnes Kittelsen.