Новости за 18.01.2022

De tidlige tegnene på depresjon

Hvordan vet man om man bare er litt nedstemt eller om man er i ferd med å bli deprimert? Her er de tidlige tegnene og hva du bør gjøre.

Gjennombrudd for «Diego» fra Oppsal: – Kanonkamp

KOŠICE (VG) (Litauen-Norge 29–35) Han vet ikke hvorfor han kalles «Diego». Men Sander Øverjordet (25) scoret perlemål og strødde om seg med gromme pasninger. Bakspilleren fra Oppsal i Oslo får mye ros etter gjennombruddet på landslaget.

Zucca-show i topp-thriller – misset straffeslag

(Colorado Avalanche-Minnesota Wild 4–3 etter straffeslagskonkurranse) Mats Zuccarello foret rekkekamerat Kirill Kaprizov med to fantastiske målgivende pasninger. Den første da Minnesota Wilds stjernespiller utlignet til 2–2 i 3. periode – og den andre da russeren vippet inn 3–3 tre minutter før slutt.

Les dagens VG her!

Bedre søvn, mer overskudd – og lavere vekt. Det kan bli resultatene etter én sukkerfri måned. Gode resultater kan også oppnås ved å redusere forbruket. Men hvordan bli kvitt sukkersuget? Her er ekspertenes råd.

СМИ24.net — правдивые новости, непрерывно 24/7 на русском языке с ежеминутным обновлением *