Май
2023

Новости за 27.05.2023

Luton vant milliardkampen etter straffedrama

(Coventry-Luton 1–1 e.e.o., 5–6 på straffer) Luton er klar for milliardbingen Premier League etter straffeseier over Coventry i det som omtales som den mest verdifulle enkeltkamp i fotballen. 31 års ventetid er over for fansen.

Varsler 30 grader

Ta frem solkremen. Nå kommer sydenvarmen - for enkelte.

Andreas Leknessunds bragd - tangerer «norsk rekord»

Andreas Leknessund (24) avanserte til 8. plass etter lørdagens tempoetappe. Han tangerer dermed «norgesrekorden» for de tre treukersrittene. Primož Roglič (33) mistet kjedet - men vant likevel Giro.

Latvia yppet seg lenge – Canada til VM-finale

(Latvia – Canada 2–4) Latvias ishockeyherrer tok ledelsen to ganger, men greide ikke stå imot det kanadiske trykket. Canada vant 4–2 og er klar for VM-finale.

Monaco-nedturen fortsetter for Hauger

Dennis Hauger (20) sin fiaskohelg fortsetter. Nedturen fra Formel 2-kvalifiseringen forplantet seg videre til lørdagens sprintløp og løpet var mer eller mindre over etter en halv runde i Monaco.