2017

Новости за 23.04.2017

Kataja voiton päähän finaaleista

Basket.fi (Suomen Koripalloliitto ry)

Joensuun Kataja otti todellisen niskalenkin välieräsarjassa Helsinki Seagullsia vastaan sunnuntaina. Kisahallissa tasaisensa soljunut ottelu kääntyi päätösjaksolla täydellisesti Katajalle, joensuulaisten tyylitellessä 84-67 (35-34) –vierasvoittoon.

Helmi Basket juhlii A-tyttöjen SM-kultaa

Helmi Basket voitti sunnuntaina toistamiseen paikallisvastus HNMKY Whiten ja pääsi juhlistamaan A-tyttöjen SM-sarjan mestaruutta. Myös B-tyttöjen SM-sarjan kausi päättyi sunnuntaina Tapiolan Honka 2:n mestaruusjuhliin. Helsinki Rocks tasoitti voitot A-poikien finaalisarjassa.

Alexander Madsenin USK Prahalle tärkeä voitto

Alexander Madsenin USK Praha piti kautensa elossa, kun se otti pakkovoiton Tshekin liigan puolivälierissä. Muuten suomalaisvoitot olivat harvassa.

Minna Stenin Avenirille voitto pudotuspeliavauksessa

Ranskan LF2:ssa pyörähtivät käyntiin pudotuspelit, joissa Minna Stenin Avenir Basket voitti jatkoajan jälkeen Toulousen 63-58 (33-25, 52-52). LF2:n runkosarjan voittanut Avenir johtaa nyt puolivälieräsarjaa 1-0.