2017

Новости за 30.04.2017

HyPon Titta-Riina Lepistö: ”Joukkueena nousimme kaikista kuopista”

Basket.fi (Suomen Koripalloliitto ry)

Hyvinkään Pontevan seurahistorian ensimmäistä Suomen mestaruuden lisäksi kirkkain mitali ripustettiin ensimmäistä kertaa joukkueen kapteenin Titta-Riina Lepistön, 26, kaulaan. Lepistö nousi ratkaisevassa viidennessä finaalissa suurimpien ratkaisijoiden rooliin heittämällä kauden piste-ennätyksensä, 17 pistettä.

KTP juhlii B-poikien SM-kultaa

KTP voitti sunnuntaina B-poikien toisen SM-finaalin Tapiolan Honkaa vastaan. Suomen mestaruus ratkesi vasta viimeisen sekunnin onnistuneella kolmosella.

Shawn Huffin kausi päätökseen Saksassa

Susijengin kapteeni Shawn Huffin kausi Saksan Bundesliigassa tuli päätökseen lauantaina. Espanjan liigassa Petteri Koposen Barcelona otti voiton ja paranteli asemiaan sarjassa.

Minna Stenin Avenir Basket välieriin Ranskassa

Minna Sten ja Avenir Basket etenivät Ranskan LF2:n välieriin nappaamalla puolustusvoiton Toulousesta loppunumeroin 45-26 (16-12). Avenir voitti puolivälieräsarjan otteluvoitoin 2-1.