2017

Новости за 10.08.2017

Suomen haastajamaajoukkue kuritti Viroa toistamiseen

Basket.fi (Suomen Koripalloliitto ry)

Lohjan Kisakallion Susi Training Centerissä nähtiin torstaina lähes keskiviikon ottelun toisinto, kun Suomen haastajamaajoukkue pöllytti Viroa 77-31 (29-16). Suomi sai puolustuksensa lukkoon ja porhalsi karkuteille kolmannella jaksolla, korien alla isäntänä hääri Anton Odabasi ja Marius van Andringa säkitti kaukaa.

Liettua toistamiseen Naarassusia vahvempi Hyvinkäällä

Suomen naisten maajoukkue hävisi toisen kerran Liettualle Hyvinkään Martinhallissa pelatuissa tuplamaaotteluissa. Naarassudet pysyi liettualaisten mukana puoliaikaan asti syöttöpelillään ja tulikuumalla heittämisellään, mutta pitkän tauon jälkeen Liettua repäisi ratkaisevan eron ja marssi 74-91 (42-44) -voittoon.

16-vuotiaiden poikien EM-urakka alkaa Montenegrossa

Suomen 16-vuotiaiden poikien A-divisioonan EM-kisat pyörähtävät käyntiin huomenna 11. elokuuta Montenegron Podgoricassa, kun Sudenpennut kohtaavat B-alkulohkonsa ensimmäisessä ottelussaan Slovenian. Suomen kanssa samassa alkulohkossa Slovenian lisäksi pelaavat Turkki ja Saksa.

LePyn Unified-koripallotoiminta starttaa elokuussa

LePy käynnisti Unified-koripallotoiminnan syksyllä 2016. Ensimmäinen kausi oli menestys, joten toiminta jatkuu taas kaudella 2017-2018. Mukaan haetaan lisää innokkaita urheilijoita ja partnereita.

Susijengi terävöitti puolustustaan, Italia voittoon alku- ja loppuhurmosten turvin

EM-kotikisakesän 2017 ensimmäisessä kolmessa maaottelussaan joukkuepuolustuksensa kanssa tuskaillut Susijengi nosti roimasti pakkipään suoritustasoaan keskiviikkoiltana Cagliarissa. Suomen avaus- ja päätösjaksojen mustat pariminuuttiset riittivät kuitenkin Italialle, joka kuittasi kotiottelustaan 78-64 (40-36) -voiton.