2017

Новости за 12.08.2017

Naarassudet selätti Tshekin, Rokkanen ilmiliekeissä

Basket.fi (Suomen Koripalloliitto ry)

Suomen naisten maajoukkue naarasi voiton Tshekin universiadijoukkueesta Nymburkissa. Nuoret tshekkiläiset pitivät Naarassudet ahtaalla 25 minuutin ajan, kunnes suomalaisten peli lähti rullaamaan kohti 81-61 (30-40) -voittoa. Suomen ykkönen oli 17 pistettä heittänyt Sara Rokkanen.

Cagliarin turnaus huipentuu, Susijengi ja Turkki vastakkain lauantain myöhäisillassa

Perjantai-iltana Italiaa kiusannut Susijengi saa lauantaina vastaansa toisen joukkueen Euroopan kärkisijoilta, kun kuluvan kesän EM-kisaisäntiin lukeutuva Turkki ryhmittyy laumaa vastaan Cagliarissa. Yhteispeliään viimeisen kahden viikon aikana roimasti parantanut Susijengi on kohdannut Turkin useasti kuluvalla vuosikymmenellä.

Susijengi taisteli korkealla energialla, Italia karkasi kolmosillaan

Susijengin kesän paras puolustusesitys ja ensimmäisen puoliskon tasapainoinen hyökkäyspeli eivät aivan riittäneet voittoon lauantai-iltana Cagliarissa. Kolmannen jakson kolmossuman ja pelin jälkipuoliskon painimolskiotteidensa sisuunnuttama Italia karkasi 12 pisteen johtoon ja piti päänsä kylmänä Suomen loppukirissä. Italia pääsi nauttimaan voitosta pistein 75-70 (34-38).

СМИ24.net — правдивые новости, непрерывно 24/7 на русском языке с ежеминутным обновлением *