Dagbladet

Republikaneren Lisa Murkowski og demokraten Joe Manchin er de eneste som ikke stemmer likt som sine partifeller.

Bayern-flause på hjemmebane

TV 2 Norge

Ydmykende stortap for Bayern München hjemme på Allianz Arena. Borussia Mönchengladbach vant hele 3-0. Les mer på TV2.no.

Mener Kavanaugh er uegnet

NRK.no

Senatoren som har sittet lengst i det amerikanske senatet mener Brett Kavanaugh er den minst egnede kandidaten til USAs høyesterett. Lørdag kveld avgjør senatorene om Kavanaugh blir valgt.

UFC-analyse: McGregor «tilbake til røttene»

Verdens Gang

Conor McGregor (30) har ikke konkurrert i MMA siden han ble UFCs første doble mester. Nå møter han sin største rival i karrieren, den ubeseirede Khabib Nurmagomedov (30).

Nytt tap for Real Madrid

NRK.no (sport)

Real Madid tapte 1-0 i lørdagens bortekamp mot Alaves, og har dermed bare ett poeng på de tre siste kampene i den spanske ligaen. Alaves og Real Madrid står dermed begge med 14 poeng etter åtte kamper.

Sánchez avgjorde for United

TV 2 Norge

Manchester United snudde 0-2 til 3-2-seier mot Newcastle. Utskjelte Alexis Sánchez ble matchvinner i kampens siste minutt.

Braktap for Bayern

Alassane Plea, Lars Stindl og Patrick Herrmann scoret da Borussia Mönchengladbach meget overraskende knuste Bayern München 3-0 på Allianz Arena lørdag kveld. Dette var Bayerns andre strake tap og tredje kamp på rad utsen seier i Bundesliga.

Mourinho reddet i det 90. minutt: United snudde 0–2 til 3–2

(Manchester United-Newcastle 3–2) En hardt presset José Mourinho opplevde et mareritt i 1.omgang mot Newcastle. Men Manchester United kom tilbake og vant 3–2 i «Drømmenes teater» - etter seiersmål i «Fergie-time».

FKH vant borte mot Godset

TV 2 Norge

Ibrahima Wadji sikret rogalendingene 1-0-seier borte mot Strømsgodset med et perfekt hodestøt. Les mer på TV2.no.

Sjelden asiatisk gulltrost krasjet i Lofoten

NRK.no

En svært sjelden gulltrost fra Sentral-Asia ble denne uka funnet død på Røst i Lofoten etter å ha kollidert med et hus. – Både tragisk og gøy på samme tid, sier ornitolog.

Knepen seier for KFUM

Dagsavisen

(KFUM Oslo - Vard Haugesund 1-0): – Vi vant fullt fortjent på en middels dag, sa en lettet KFUM-trener minutter etter kampslutt.

Ronaldo-mål mot Udinese

Cristiano Ronaldo scoret lørdag ett av målene da Juventus slo Udinese 2-0 på bortebane i Serie A, melder NTB. Juventus tok sin åttende strake seier og leder Serie A suverent.

СМИ24.net — правдивые новости, непрерывно 24/7 на русском языке с ежеминутным обновлением *