2018

Новости за 07.10.2018

Superinnbytteren etter nok en scoring: – Det er dette jeg spiller for

Verdens Gang

SØR ARENA (VG) (IK Start - Sarpsborg 08 1–0) Starts Mathias Bringaker (21) har blitt henvist til benken i samtlige kamper bortsett fra én når han har vært med i kamptroppen. Som innbytter har rogalendingen nå kommet inn i fire kamper på rad og scoret.

Superinnbytteren etter nok en scoring: - Det er dette jeg spiller for

SØR ARENA (VG) (IK Start - Sarpsborg 08 1–0) Starts Mathias Bringaker har blitt henvist til benken i samtlige kamper bortsett fra én når han har vært med i kamptroppen. Som innbytter har rogalendingen nå kommet inn i fire kamper på rad og scoret.

Rekdal etter viktig seier: - Vi er heldige

SØR ARENA (VG) (IK Start - Sarpsborg 08 1–0) Sarpsborg hadde før søndagens kamp ikke vunnet på seks(!) seriekamper. Mot nedrykkstruede Start måtte laget fra Østfold nok engang se seg slått etter noen forrykende sluttminutter.

Aalesund overtok tabelltoppen - Viking tapte igjen

(Ham-Kam-Aalesund 1–3, Viking-Tromsdalen 2–4, Ull/Kisa-Mjøndalen 2–2) Det ble en god søndag for Aalesund, som overtar tabelltoppen etter at Mjøndalen klarte bare uavgjort og Viking gikk på et nytt tap.

Haaland reddet seieren for Molde

TV 2 Norge

Erling Braut Haaland ble matchvinner da Molde vant 1-0 mot Bodø/Glimt og satte press på konkurrentene i medaljekampen i Eliteserien søndag.

Kristiansund knuste Tromsø

NRK.no (sport)

Kristiansund knuste Tromsø 5-1 i Eliteserien i fotball for menn. To ganger Kalludra, to ganger Gjertsen, og en ganger Bye scoret for Kristiansund. Mushaga Bakenga stod for Tromsøs scoring.

Braut Håland ble matchvinner

Erling Braut Håland sikret tre poeng for Molde da Bodø/Glimt ble slått 1-0 i Eliteserien i fotball for menn. Vinnermålet ble scoret av Braut Håland etter 55 minutters spill. Målet gjør at 18-åringen har elleve fulltreffere denne sesongen.

To ulver rev hund i fillebiter

TV 2 Norge

Jaktlaget var ute for å jakte elg da hunden plutselig stoppet å beveget seg i flere minutter. Når de kom frem til hunden var den blitt revet i hjel av to ulver

Poengdeling mot Sandefjord

Rosenborg Ballklub

Søderlunds straffescoring var ikke nok til seier da Sandefjord kom på besøk til Lerkendal.

Odd-seier over Ranheim

Ranheim måtte se seg slått 2-0 av Odd i Eliteserien i fotball for menn søndag. Vertene tok ledelsen da Steffen Hagen scoret da det var spilt en halv time i andre omgang. Ivar Furu var uheldig og satte ballen i eget mål to minutter senere.

Malala er ikon for noen, CIA-agent for andre

NRK.no

MINGORA, SWAT (NRK) Jentene i Swat-dalen har Malala som sitt store forbilde. De vil bli som henne. Men blant andre lever konspirasjonsteoriene rundt fredsprisvinneren i beste velgående.

Valakari tar på seg skylden for braktap

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund–Tromsø 5–1) Simo Valakari og hans Tromsø ble fullstendig utspilt av Kristiansund på Kristiansund stadion. Tromsø-treneren la seg flat etter kampslutt og tok på seg all skyld.

СМИ24.net — правдивые новости, непрерывно 24/7 на русском языке с ежеминутным обновлением *