2023

Новости за 09.07.2023

Rosenborg-kollaps: Lillestrøm snudde kampen på tampen

NRK.no (sport)

Det så lenge bra ut for Rosenborg, men på tampen gikk alt galt for trønderne. Lillestrøm snudde 0-1 til 2-1-seier. Etter to målløse kamper under Svein Maalens ledelse, gjorde det godt for Rosenborg da Ole Sæter hamret inn 1-0 fra distanse,Lillestrøms toppscorer, Akor Adams, utlignet med sitt ellevte seriemål for sesongen fem minutter før full tid. Og verre skulle det bli for hjemmelaget. For etter en VAR-sjekk fikk Lillestrøm-straffe. Adams gikk frem, på jakt etter den avgjørende scoringen, men André Hansen gikk riktig vei og reddet forsøket. Читать дальше...

Glimt økte serieledelsen

Bodø/Glimt befestet sin posisjon som Norges beste fotballag i øyeblikket med en solid 2–0-seier over Odd i Skien søndag ettermiddag. Med det økte de sin ledelse i eliteserien, ettersom Tromsø bare klarte 0–0 mot Vålerenga. Tromsø hadde fem strake seirer før sitt poengtap søndag. Albert Grønbæk sørget for gul ledelse etter 27 minutter. Etter 59 minutter doblet Amahl Pellegrino ledelsen og spikret samtidig sluttresultatet med sitt 13. mål på 14 kamper i serien.

Glimt fosser videre – økte serieledelsen

Bodø/Glimt befestet sin posisjon som Norges beste fotballag i øyeblikket med en solid 2–0-seier over Odd i Skien søndag ettermiddag. Med det økte de sin ledelse i eliteserien, ettersom Tromsø bare klarte 0–0 mot Vålerenga. Albert Grønbæk sørget for gul ledelse etter 27 minutter. Etter 59 minutter doblet Amahl Pellegrino ledelsen og spikret samtidig sluttresultatet med sitt 13. mål på 14 kamper i serien.

Den siste actionhelten

Verdens Gang

Etter drøye hundre år som verdens hersker må den hvite heterofile, passe tykke mannen i sin beste alder bøye seg for aldersgrensen og tidsånden. Han kan velge å gjøre det som Donald Trump. Eller som Indiana Jones.

Brann i leilighetsbygg i Stokke er slukket

NRK.no

Brannen i et større leilighetsbygg i Stokke sentrum er slukket. Det opplyser brannvesenet til Tønsberg blad. Sju boenheter er totalskadd. Politiet jobber nå med å få oversikt over om de andre leilighetene er beboelige eller ei. Sandefjord Røde Kors bistår kommunen i opprettelsen av et evakuertsenter, melder Røde Kors på Twitter.

Menn i dameland

NRK.no

Mannens egenskaper er uønsket. Det hender jeg får lyst til å rope: La menn være menn!

Michael Woods vant etter enorm avslutning

Matteo Jorgenson (24) så lenge ut til å skulle ta sin første etappeseier i Tour de France. Men i de siste stupbratte kneikene opp mot Puy de Dôme, der stigningen var over elleve prosent, ble beina for fulle av melkesyre. Med 500 meter igjen ble han passert av Michael Woods, og den kanadiske 36-åringen så seg ikke tilbake. – Jeg har et «klyp meg i armen»-øyeblikk, jeg kan ikke tro at jeg gjorde det, sier en stolt vinner i seiersintervjuet. På de aller siste meterne ble Matteo Jorgenson også passert av Pierre Latour og Matej Mohoric... Читать дальше...