Dagbladet

Millionær og investorsønn Mikke Astrup ble fratatt moteklær da han gikk på grønt i tollen på Gardermoen. Det reagerer han sterkt på.

Torreira utvist da Galatasaray vant

NRK.no (sport)

Fredrik Midtsjø var ubenyttet reserve da Galatasaray sikret seg spill mot Molde i siste runde i mesterligakvalifiseringen. Lucas Torreira ble utvist. Torreira pådro seg direkte rødt kort snaut halvveis i 2. omgang da Galatasaray fulgte opp 3-0-seieren i Slovenia med 1-0 over Olimpija Ljubljana på hjemmebane. Det betyr at uruguayaneren med en fortid i klubber som Arsenal, Atlético Madrid og Fiorentina ikke får være med i Molde neste uke. Mauro Icardi scoret kampens eneste mål.

FC København videre etter straffedrama

Det var spennende og dramatisk da Molde gikk videre i mesterligakvalifiseringen, men ikke like vilt som da FC København gjorde det samme. Etter 0-0 hjemme mot Sparta Praha i første kamp ble returkampen i Tsjekkia et vilt drama der den danske klubben gikk videre i straffesparkkonkurranse etter at selve kampen endte 3-3. Jordan Larssons scoring i kampens første minutt så ut til å være nok for FCK, helt til Veljko Birmancevic utlignet i det 80. minutt. I ekstraomgangene tok Sparta ledelsen to ganger ved innbyttere... Читать дальше...

Jordskred krevde minst 26 liv i Georgia

NRK.no

Dødstallet fra jordskredet som raserte ferjestedet Sjovi i fjellene nordvest i Georgia 3. august, har steget til 26, opplyser myndighetene tirsdag. – Det totale antallet døde er 26, og mannskaper søker etter ytterligere sju, opplyser innenriksdepartementet. Georgiske myndigheter opplyste 8. august at 19 mennesker var funnet døde. Sjovi ligger i en avsidesliggende dal rundt 140 kilometer nordvest for Tbilisi. (NTB)

Barnevakten drept

Dagbladet

Det skal ha vært stjerneparets barnevakt som mistet livet i en ulykke forrige uke, ifølge TMZ.

- Jeg klarer ikke mer

Dagbladet

Raymond Myhre fra Fredrikstad sier at han ble oppringt av kameraten sin som ble angrepet med øks på en seilbåt midt i Atlanterhavet. Da tok han grep for å redde livet hans.