2023

Новости за 12.09.2023

Vi har fått oss en verdensstjerne til

Verdens Gang

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge-Georgia 2–1) Greit, Jordan var ingen stor motstander, kanskje Georgia ikke er det heller. Men jeg våger påstanden likevel: Antonio Nusa (18) er en kommende verdensstjerne.

Venstre kaprar mandat frå Bergenslisten i Bergen

NRK.no

Etter at oppteljinga er ferdig i Bergen tysdag kveld, kaprar Venstre eitt mandat frå Bergenslisten, medan MDG kaprar eitt frå Høgre. Kven som dannar fleirtal er framleis uklart. MDG får eit fjerde mandat, medan Bergenslisten misser eitt og står igjen med tre.

Venstre kaprar mandat frå Høgre i Bergen

NRK.no

Etter at oppteljinga er ferdig i Bergen tysdag kveld, kaprar Venstre eitt mandat frå Høgre, syner ei oversikt over oppteljinga. Kven som dannar fleirtal er framleis uklart. MDG får eit fjerde mandat, medan Bergenslisten misser eitt og står igjen med tre.

Sverige ydmyket på hjemmebane - EM-håpet nesten ute

NRK.no (sport)

Sverige har fått en svak start på EM-kvalifiseringen og på tirsdag ble det nok en nedtur. Hjemme mot Østerrike var det 0-0 til pause, men i andre omgang herjet bortelaget. Michael Gregoritsch og Marko Arnautovic scoret to mål i løpet av tre minutter tidlig i omgangen og Arnautovic økte ledelsen til 3-0 på et straffespark midtveis i omgangen. Etter Østerrikes tredje mål var det store mengder svenske tilskuere som dro fra arenaen. Emil Holm reduserte på overtid, men det ble aldri spenning igjen og Østerrike vant 3-1. Читать дальше...

Tass: Russisk kampfly styrtet under trening sør i Russland

NRK.no

Et russisk Su-24-kampfly styrtet tirsdag under en treningsflyging i Volgograd-regionen sør i Russland, melder det russiske nyhetsbyrået Tass. Nyhetsbyrået viser til opplysninger fra det russiske forsvarsdepartement, som sier flyet krasjet i et øde område og fløy uten ammunisjon. Tass ga ikke mer informasjon om ulykken, og det er ikke kjent om de to pilotene om bord overlevde. (NTB)

Hva var dette?

Dagbladet

Norge herjet lenge mot Georgia og vant 2-1. Antonio Nusa leverte to målgivende pasninger i praktklassen. Hvem i huleste er 18-åringen som nå tar Norge med storm? Også Martin Ødegaard var god.