2023

Новости за 27.09.2023

Guardiola rasende da City røk ut av ligacupen

NRK.no (sport)

Newcastle sendte Manchester City ut av ligacupen etter å ha vunnet 1–0. Nå er de klar for fjerde runde. Svenske Alexander Isak avgjorde kampen i det 53. minutt etter målgivende pasning fra Joelinton. På sidelinjen smalt det også noen frustrerte gloser fra City-manager Pep Guardiola mot både tredjedommer og Newcastle-assistent Jason Tindall. Spanjolen var tydelig uenig i avgjørelsene til dommeren. Oscar Bobb debuterte fra start for City og gjorde seg bemerket med et par gode involveringer i den første omgangen... Читать дальше...

Politiet søker i turområde

NRK.no

Politiet er i gang med undersøkingar i Vågsbygdskogen i Kristiansand. Undersøkingane er knytt til dobbeltdrapet, der ei jente og mor hennar vart funne døde onsdag. – Vi er her fordi vi har sett i verk etterforsking og undersøking. Vi er her i området for å sjekke ut noko i samband med det. Det er ikkje fare for nokon personar, seier innsatsleiar i Agder-politiet, Ole Strandhagen. – Konkret kvifor vi er her, vil eg ikkje gå nærare inn på, sier han.

«Moi» scoret i rekordseier

Mohamed Elyounoussi scoret ett av målene da FC København vant hele 9-0 over Lyseng i den danske cupen tirsdag. Nimålsseier er ny klubbrekord for FCK. Den ble oppnådd mot et lag som leder sin avdeling på nivå fire i dansk fotball. Elyounoussi var en av de erfarne spillerne i et FCK-lag der mange unge talenter slapp til. Tenåringene Noah Sahsah, Orri Oskarrson, Roony Bardghji og Victor Froholdt sto for fem av målene. Birger Meling var ubenyttet reserve for FCK onsdag. (NTB)

Tertnes rystet Vipers – holdt ikke inn

Tertnes overrasket og tok en klar ledelse borte mot Vipers Kristiansand i eliteserien håndball, men stjernelaget vendte til 38-36 og nok en seier. Dermed står Vipers med fem seirer av fem mulige i ligaen, men Storhamar overtar 1.-plassen på bedre målforskjell. Mesterligavinner Vipers fikk en skikkelig test hjemme mot seiersløse Tertnes. Det sto 15-15 til pause etter en omgang der hjemmelaget slet markant i forsvar. Vipers og stjernen Anna Vjakhireva (bildet) måtte løfte seg skikkelig, og de klarte... Читать дальше...

Moi-scoring i FCKs rekordseier i cupen

Verdens Gang

(Lyseng – FC København 0–9) Mohamed Elyounoussi scoret ett av målene da FC København slo Lyseng med så mye som ni mål i den danske cupen tirsdag.