Fansen spekulerer etter at et fersk paparazzibildet av Kendall Jenner nylig ble delt – men det er en forklaring bak bildet.

Stjerneskuddet Håvard Bentdal Ingvaldsen har ofte mamma i hælene. Til tross for at han nærmest ble kjendis over natta, har løperen beina godt plantet på bakken. Han forventer press denne sesongen, og er klar på at han skal takle det.

Dagbladet

Været fortsetter å by på uventede utfordringer over store deler av Sør-Norge.

Ødegaard-erstatter sikret uavgjort mot Chelsea

NRK.no (sport)

Arsenal kjempet seg til uavgjort etter at de lenge lå under med to mål mot Chelsea på Stamford Bridge. Kampen endte 2-2. Martin Ødegaard ble byttet ut i det 78. minutt, like etter at Declan Rice hadde redusert for Arsenal. Ødegaards erstatter Leandro Trossard sikret til slutt 2-2 og uavgjort. Chelsea gikk opp i ledelsen allerede etter 15 minutter. Etter en VAR-sjekk fikk hjemmelaget straffe på en hands-situasjon. Cole Palmer trillet den til venstre, mens Arsenal-keeperen gikk feil vei. Hjemmelaget økte så ledelsen til 2-0 like etter pause... Читать дальше...

- Det er kjemi

Dagbladet

Proffdanser Lillian Aasebø triller terning.

Informasjon om innbyggerne lå åpent på nettet

NRK.no

Fram til fredag har manntallslistene fra kommune- og fylkesvalget ligget åpent ute på Gamvik kommune sine nettsider, skriver iFinnmark. Navn, adresse og fødselsdato på alle innbyggerne i kommunen har ligget tilgjengelig for alle gjennom kommunens postlister. I tillegg til informasjon om man stemte eller ikke under valget i september. – Det er bare å legge seg flat. Her har det skjedd en glipp, sier kommunedirektør Jan Magne Stensrud. Han vet ikke hvordan informasjonen havnet der, men lover at de skal se på rutinene. Читать дальше...

Brann med sterk snuoperasjon mot Molde – satte klubbrekord

Brann havnet tidlig under mot Molde hjemme i Bergen, men en snuoperasjon i andre omgang sørget til slutt for 3-2-seier til hjemmelaget. Det var Branns åttende strake ligaseier, noe som er klubbrekord. Og kampen hadde det meste. Allerede etter fem minutter scoret Fredrik Gulbrandsen for gjestene, men Brann fikk straffe bare 10 minutter senere. Sivert Heltne Nilsen gikk frem, men Oliver Petersen reddet sitt tredje straffeskudd på to kamper. Etter pause handlet så det meste om vertene, og etter bare fire minutter kom utligningen ved Sander Kartum.