Starten på den sveitsiske skisesongen må skyves tilbake i flere anlegg. Det varme været har skylda.

Dagbladet

Om snaue to uker skulle Life at Sea lagt ut fra kai i Istanbul på et tre år langt cruise, men nå må avreisen utsettes og flyttes.

Stabæk seiret i målfest tross gigantisk keepertabbe

NRK.no (sport)

Stabæk lå under 1-2, men snudde til 4-2-seier over Røa i Toppserien lørdag. Røa har gått poengløse av banen i to strake kamper. Røa tok ledelsen da Oline Fuglem scoret allerede etter seks minutter. Hildegunn Sævik var uheldig og sørget for 1-1 ved selvmål etter 28 minutters spill. Martine Midtbø sendte Røa i ledelsen igjen noen minutter før pause etter en enorm keepertabbe av Sunniva Skoglund. Skoglund skulle fange ballen som trillet mot henne, men istedet trillet den mellom beina og inn i mål. – Nei, det er typisk det. Читать дальше...

Norge på 4.-plass i curling-VM

Norge var uten tap før semifinalen mot Spania i curling-VM for blandede lag, men tapte. Og det ble også 3-4-tap for Canada i kampen om bronsemedaljene. Nordmennene ledet 3-1 før Canada utlignet med 2 poeng i den sjuende omgangen. Med norsk sistestein i den åttende omgangen klarte canadierne å «stjele» ett poeng og seieren. På det norske laget spilte Eirin Mesloe, Andreas Hårstad, Maia Ramsfjell og Steffen Walstad. (NTB)

100.000 demonstrerte i London for våpenhvile i Gaza

NRK.no

Tusenvis av propalestinske demonstranter marsjerte lørdag gjennom Londons gater for å kreve at Israel stopper bombingen av Gaza og at krigen tar slutt. Lørdag er det to uker siden Hamas gikk til et overraskende angrep på Israel. Siden da har over 7000 mennesker blitt drept i Israel, på Gazastripen og den okkuperte Vestbredden. (NTB)

Mange flyreiser ut av Libanon blir kansellert

NRK.no

Libanons nasjonale flyselskap har begynt å kansellere og legge om noen flyvninger inn og ut av Beirut, melder The New York Times. Spenningen øker langs den sørlige grensen til Israel, og UD har anbefalt norske borgere å forlate landet. Flere land har anbefalt det samme.

Mer lidelse. Mer hat

Verdens Gang

Krigen i Gaza vil bli blodig og langvarig. I Israel ser de ingen annen utvei enn å knuse Hamas

Newcastle nærmer seg toppen

Newcastle storspilte hjemme mot Crystal Palace og ga seg ikke før det stod 4-0. Jacob Murphy scoret allerede etter fire minutter, mens han la opp til Callum Wilson på lagets siste i det 66. minutt. Med det er Newcastle oppe på en femteplass på Premier League-tabellen, fire poeng bak Arsenal og Tottenham, som har en kamp mindre spilt.