20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Новости за 05.05.2018

Storsiger for Finland

Finland banka Sør-Korea 8-1 i Norges VM-gruppe. Perioderesultata var 2-0, 3-1 og 3-0. Seinare i kveld skal Danmark møte USA. Norge møter Tyskland i morgon.

Lokomotiv Moskva ble seriemester

Lokomotiv Moskva er russisk seriemester i fotball for første gang på 14 år. Det ble klart med 1-0-seieren over Zenit St. Petersburg. Den portugisiske spissen Eder ble matchvinner på innlegg fra Vladislav Ignatjev i det 87. minutt.

Viviani vant i Giroen

Italienske Elia Viviani (Quick-Step) vant massespurten på 2. etappe i Giro d'Italia lørdag. Viviani overtok poengtrøya i etapperittet. BMC-rytter Rohan Dennis tok tre bonussekunder i en innlagt spurt underveis og overtok ledertrøya fra Tom Dumoulin.

Avaldsnes knuste Lyn

Avaldsnes fikk en etterlengtet opptur da de slo Lyn 3-0 lørdag. Laget fra Rogaland har slitt i årets Toppserie, og står kun med seks poeng etter fem kamper. Luana, Abrahamsen og Brasilianske Francielle scoret målene for de røde og hvite.

Klepp fosser videre

Klepp tok en sterk seier på hjemmebane mot hovedstadslaget Vålerenga. Hanne Kogstad ga hjemmelaget ledelsen etter 20 minutters spill, Kirsty Yallop økte til 2-0 fra ellevemeteren, før Hege Hansen gjorde 3-0 minuttet senere. Klepp står med tolv poeng etter fem kamper.

Seks strake for «Birdsa»

Guro Reiten var kampens store spiller mot gamleklubben Trondheims-Ørn. Lillestrøm-angriperen scoret fire ganger og sikret laget fra Romerike full pott etter seks kamper. Det endte til slutt 5-0.

Stoke rykket ned fra Premier League

Stoke tok ledelsen 1-0, men tapte 1–2 mot Crystal Palace lørdag. Det betyr at Stoke rykker ned denne helgen. De har tre poeng opp til trygg plass med én kamp igjen. Lagene over har dessuten to kamper til gode på Stoke.

VM-maraton går midt på natten

Under VM i friidrett neste år skal maraton løpes på natten, skriver NTB. Mesterskapet går i september, og da er det fryktelig varmt i arrangørlandet Qatar. Maratonen løpes på natten for å gi løperne levelige forhold.

Davis og Pelicans slo tilbake

Etter to tap mot Golden State Warriors slo New Orleans Pelicans tilbake og reduserte til 1–2 i kamper i NBA-sluttspillet. Warriors ledet i 1. periode, men deretter kontrollerte Anthony Davis & co. inn seieren. Neste kamp spilles søndag kveld.

Danmark slo Tyskland

Kampen gjekk til straffeslag då Danmark slo Tyskland 3-2 i Norges gruppe i ishockey-VM. Danmark leia både 1-0 og 2-1, men det stod 2-2 etter forlenging. I kveldskampen i den andre gruppa slo Sverige Kviterussland med 5-0.