20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Новости за 27.05.2018

Alle tre topplaga tapte

Både Aalesund, Viking og Sandnes Ulf tapte i dagens runde i 1. divisjon. Resultat: Aalesund - HamKam 1-2, Jerv - Viking 3-2, Mjøndalen - Sandnes Ulf 1-0, Sogndal - Strømmen 5-1, Florø - Levanger 0-2, Notodden - Åsane 0-0, Tromsdalen - Nest Sotra 3-1.

Selvmål reddet Haugesund

Tromsøs Kent-Are Antonsen scoret kampens eneste mål i oppgjøret mot FK Haugesund søndag. Han satte ballen i feil mål i første omgang, og FKH vant 1–0.

Scoret fem mål på 12 minutter

Sogndal havnet tidlig under 0–1 i søndagens 1.-divisjonskamp mot Strømmen. Så scoret Sogndal fem mål fra det 18. til det 30. minutt. Etter en halvtime sto det 5–1 på Fosshaugane. Det ble også sluttresultatet for Eirik Bakkes menn.

Første seier på syv kamper

Marcus Pedersen og innbytter Amahl Pellegrino scoret målene da Strømsgodset vant 2–0 over tabelljumbo Sandefjord søndag kveld. Det er Godsets første seier på syv kamper.

Chukwus første mål på over tre år

Daniel Chima Chukwu scoret 2-1-målet for Molde da de slo Start 3–1. Det er hans første i Molde-drakten etter at han forlot klubben i 2014. Etzaz Hussain ga Molde ledelsen før Afeez Aremu utlignet for Start. Ruben Gabrielsen scoret også for Molde.

Enorm Ranheim-nedtur i Bodø

Etter fem strake kamper uten tap og tre seirer på rappen, tapte Ranheim 0–4 mot Bodø/Glimt søndag. Ulrik Saltnes, Håkon Evjen, Philip Zinckernagel og Amor Layouni scoret for nordlendingene.

Rotherham til Championship

Rotherham slo Shrewsbury 2-1 etter ekstraomgangar i playoff-finalen på Wembley og tok den siste plassen i neste sesongs Championship i England. Richard Wood scora begge for Rotherham, det siste etter 13 minutt i ekstraomgangane.

Lionel nummer fem i Elitloppet

Lionel vant kvalifiseringsheatet, men nådde ikke opp i finalen i Elitloppet søndag. Kusk Wilhelm Paal og Ringostarr Treb var klart sterkest på oppløpet og vant foran favoritten Propulsion. Lionel ble nummer fem.

Ricciardo vann i Monacos gater

Red Bulls Deniel Ricciardo vann formel 1-løpet Monaco Grand Prix framfor Ferrari-førar Sebastian Vettel. Dei to hadde også beste startposisjonar, og Ricciardo leia frå start til mål.

Sagosens PSG tok tredjeplassen

Sander Sagosen og stjernegalleriet PSG vant 29–28 over Vardar i bronsekampen i mesterligaen i håndball søndag. Sagosen scoret fem mål for PSG.

Bakkerud nummer to på Silverstone

Andreas Bakkerud ble nummer to i VM-runden i rallycross på Silverstone søndag. Johan Kristoffersen vant, Sébastien Loeb ble nummer tre. Petter Solberg brøt semifinalen.

Lyn sikret seieren i siste liten

Lyn sikret seier mot Grand Bodø etter at Linn Huseby scoret fire minutter før full tid, og med det sørget for 2-1. Oppgjøret var dagens første kamp under Toppseriens superhelg-arrangement i Telenor Arena.

MLS-klubb tror på Rooney-avtale

Wayne Rooney nærmer seg en overgang fra Everton til Major League Soccer-klubben DC United. 32-åringen skal ha blitt tilbudt en kontrakt ut 2020-sesongen. – Vi er på vår side interessert i Wayne Rooney, sier DC United-trener Ben Olsen.

Syk Tande står over første samling

Daniel-André Tande står over hoppernes første samling. – Han blir ikke med til Innsbruck, hvor vi skal gjennomføre flest mulig hopp. Tande fikk en infeksjon og måtte på antibiotika. Det var ikke alvorlig, men det tok tid, sier trener Alexander Stöckl.

Tvang frem syvende NBA-semifinale

Regjerende NBA-mester Golden State Warriors snudde et truende nederlag til 115-86-seier mot Houston. Dermed tvang de fram en sjuende og avgjørende kamp i NBA-semifinalen. Det står 3–3 i kamper. Vinneren av mandagens kamp, tar seg til NBA-finalen.

Geniale. Heldige. Historiske.

Med tre strake mesterligaer har dette Real Madrid-laget tatt steget opp blant de mest legendariske mannskapene i fotballhistorien.