Июнь
2020

Новости за 24.06.2020

Nytt tap for Ødegaards Sociedad

Martin Ødegaards Real Sociedad har slitt etter at La Liga startet opp igjen etter koronapausen. Onsdag tapte de 1-0 mot Celta Vigo. De har nå to tap og en uavgjort etter pausen. Ødegaard spilte en kamp under pari, og ble byttet ut etter en snau time.

Brann rotet bort seieren

Mye stod på spill for Aalesund som har fått et brutalt møte med Eliteserien etter to strake tap og 3–11 i målforskjell. På hjemmebane møtte de et sultent Brann-lag som står med to seiere etter to spilte serierunder. Tangotrøyene får den beste starten på kampen med mål etter 30 minutter spilt. Men i andre omgang er det Brann som tar føringen og snur kampen på bare seks minutter. To mål av Daouda Bamba. Brann så ut til å ha seieren i lomma, men Hólmbert Aron Fridjonsson sørget for poengdeling på Sunnmøre. Читать дальше...

Straffespark avgjorde i Stavanger

Viking stod uten seier i årets Eliteserie. I kampen mellom Viking og Mjøndalen endte det 1-1. MIF tok ledelsen da Ibrahim Shuaibu scoret etter 19 minutter. Fem minutter før pause fikk Viking straffespark, og Veton Berisha satte inn 1-1-målet. Ved full tid sto det 1-1.

Kapteinen stanget Stabæk til seier

Kaptein Andreas Hanche-Olsen og Hugo Vetlesen scoret målene da Stabæk slo Sandefjord 2-0 på hjemmebane i Eliteserien onsdag. Det var Stabæks første seier for sesongen. Laget fra Bærum styrte hele kampen og vant også fortjent.

Haugesund fikk årets første poeng

Haugesund ledet 2-1, men rotet bort seieren hjemme mot Kristiansund pnsdag kveld. Dermed fikk de også årets første poeng. Samtidig er Kristiansund ubeseiret på sine tre første kamper. Askar og Psyche scoret for KBK, mens Ammitzbøll og Sandberg scoret for Haugesund.

Agüero operert

Manchester Citys stjernespiss Sergio Agüero har gjennomgått en vellykket operasjon. Når Agüero er tilbake på banen, er foreløpig ikke kjent. Spissen pådro seg en kneskade i mandagens 5-0-seier over Burnley.

Luiz fikk ny kontrakt med Arsenal

Premier League-restarten ble et mareritt for Arsenal-forsvarer David Luiz. Nå har imidlertid brasilianeren signert en ny kontrakt med London-klubben. Arsenal bekrefter onsdag på sine nettsider at den 33-årige forsvarsveteranen har fått en ettårskontrakt. To andre forsvarsspillere, Pablo Mari og Cédric Soares, har på sin side undertegnet det som beskrives som langtidskontrakter med London-klubben.

Rakitic sende Barelona til topps

Barcelona slo Athletic Bilbao 1-0 og tok tilbake tabelltoppen i La Liga onsdag. Ivan Rakitic scora målet etter 70 minutt, hans første mål for sesongen. Lionel Messi, som fyller 33 onsdag, blei mållaus i jakta på si scoring nummer 700 i karrieren. Barcelona er på tabelltopp, men med ein kamp meir spela enn Real Madrid, som vil ta toppen tilbake med siger over Mallorca onsdag kveld.

Kane sørget for Tottenham-seier

Et selvmål av Tomás Soucek og en scoring av storscorer Harry Kane var nok til at Tottenham tok alle tre poengene i kampen mot West Ham. Kane hadde flere gode muligheter til å sende Tottenham i føringen, men det var en West Ham-spiller som først fikk ballen i mål. Soucek var uheldig da han slo ballen i eget nett etter et hjørnespark. Åtte minutter før full tid fikk Kane scoringen sin da han ble spilt alene med keeper og satt ballen sikkert i mål. Tottenham ligger nå seks poeng bak Chelsea på fjerdeplass... Читать дальше...

СМИ24.net — правдивые новости, непрерывно 24/7 на русском языке с ежеминутным обновлением *