Det siste døgnet er det registrert 12.565 nye tilfeller av koronaviruset i Frankrike, opplyser helsemyndighetene ifølge Reuters. Det er en nedgang fra gårsdagens rekord på nesten 17.000 nye smittede. Det er også registrert 32 koronadødsfall søndag.

NRK.no

1028 husstander har mista strømmen i Lillehammer i kveld. Årsaken til strømbruddet er ukjent, ifølge kommunikasjonssjef i Elvia, Morten Schau. Mannskap på veg.

– De som ikke kan klage, er Manchester United

TV 2 Norge

José Mourinho med drømmekveld på sin gamle hjemmearena. Spurs-sjefen lot ikke sjansen gå fra seg da han fikk muligheten til å strø litt ekstra salt i såret etter kampen.

Spurte om å sponse klimatoppmøte

NRK.no

I fjor høst tok en Equinor-ansatt kontakt med britiske myndigheter, og spurte om mulighetene for å sponse FNs klimatoppmøte i Glasgow i 2021, melder E24. Det ble spurt om hvor mye penger som skulle til. Equinor sier epost aldri skulle vært sendt.

Elverum med storseier

NRK.no (sport)

Elverum slo til med 42-24-seier over Sandefjord i eliteserien i håndball for menn søndag. ØIF Arendal følger på annenplass på tabellen etter 32-30 over Drammen, men det er nå tre poeng opp til serielederne. Sondre Paulsen ble kampens toppscorer med ni mål. Bækkelaget vant på sin side 35-22 borte mot Viking. Oslo-klubben er a poeng med ØIF Arendal, men har én kamp mer spilt. Haslum var godt gående etter seieren mot Drammen i forrige runde, men røk 28-34 borte mot Fjellhammer søndag.

– PST holdes informert

NRK.no

Krimkommentator Olav Rønneberg om SIAN-aktivisten som ble funnet død i Kristiansand.

Viking og Godset delte poengene

Strømsgodset-keeper Viljar Myhra storspilte mot Viking, og sørget for at det ble 2-2 til slutt. Tre minutter på overtid kom endelig utligningsmålet for Viking da Yann-Erik de Lanlay avsluttet et nydelig Viking-angrep.

Aalesund-krisen fortsetter

Det så ut til at Aalesund endelig skulle få seg en seier da Simen Bolkan Nordli sendte de oransje i ledelsen i fylkesduellen mot Kristiansund. Men nordmøringene viste sunnmøringer i poengnød ingen nåde, og snudde kampen med scoringer av Faris Moumbagna og Liridon Kalludra. Konsekvensen er at Kristiansund holder seg langt unna nedrykksstriden, mens Aalesund står med sju strake tap og bare sju poeng. Dermed virker nedrykk uunngåelig.

Ferjemannskap i karantene

NRK.no

Et mannskap på sju personer settes i karantene etter at en av de ansatte på sambandet Mortavika-Arsvågen i Rogaland fikk påvist koronasmitte. Ifølge Stavanger Aftenblad var personen sist på jobb tirsdag. Lørdag ble smitten bekreftet.

Viktig storseier for Start

Start tok tre meget viktige poeng i bunnen av eliteserien da de utklasset Haugesund hele 5-1 hjemme i Kristiansand søndag kveld. Det var et selvmål fra Haugesunds Ulrik Tillung Fredriksen som innledet målfesten før Mohamed El Makrini satte inn 2-0 og Eirik Schulze 3-0. Ni minutter etter pause ga Ibrahima Wadji Haugesund et lite håp, men Start viste ingen nåde. Etter en time scoret Eirik Schulze igjen, før Ulrik Tillung Fredriksen faktisk scoret sitt andre selvmål for kvelden. Start ligger dermed... Читать дальше...

Molde vant etter Brann-selvmål

Et selvmål av Ruben Kristiansen fem minutter før full tid ble til avgjørende for at Molde slo Brann 2-1 i Bergen søndag kveld. Eirik Hestad ga gjestene 1-0 etter 13 minutters spill, og det gikk faktisk under et minutt før Ohi Omoijuanfo utlignet for Brann. Molde hadde tapt sju av de ti siste kampene i eliteserien, men etter seieren i Bergen, er de fortsatt i aller høyeste grad med i sølvkampen i eliteserien.

Myhra briljerte

Dagbladet

Keeper Viljar Myhra hadde en svært god dag på jobb i kampen mellom Viking og Strømsgodset. Likevel reddet Viking 2-2 med et overtidsmål.

Poenget glapp rett før slutt

Brann

Det så lenge ut til å ende med uavgjort og poengdeling. Men et uheldig selvmål sørget for 1-2 og tap mot sølvjagende Molde.

Snudde til seier

Dagbladet

Nordmøre og Sunnmøre er velkjente hakkekyllinger med sistnevnte som storebror. I fotball er rollene snudd om. Kristiansund slo Aalesund 2–1 søndag kveld.

Sjelden sliteseier

Dagbladet

Bodø/Glimt nekter å tape. Selv uten Italia-proffen Jens Petter Hauge ble det 2-1 og tre poeng mot Sandefjord søndag.

Kritisk til Solskjær

Dagbladet

Manchester United blir slaktet etter kveldens kamp mot Tottenham.

De beste LED-pærene

Dagbladet

Stor test av LED-lyspærer avslører hvor lenge de egentlig lyser. Ikea, LED Connection, Panasonic, Philips og Startrading Wholesale er blant de som holder lengst.

Kalludra matchvinner - Aalesund sprakk igjen

Verdens Gang

(Aalesund FK-Kristiansund BK 1–2) Lars Arne Nilsens Aalesund tok seg bedre ut enn på lenge en lang stund, men raknet da Kristiansund jekket seg opp et par hakk og scoret to kjappe mål i andre omgang.