NRK.no

Ordføreren i New York ønsker å gjenninnføre restriksjoner i ni nabolag med mye koronasmitte, melder AFP. Forslaget, som må godkjennes av guvernøren, er det første betydelige steget tilbake siden gjenåpningen av byen som var hardt rammet av pandemien.

Strømsgodset stoppet Vikings seiersrekke

Verdens Gang

STAVANGER (VG) (Viking - Strømsgodset 2–2) Strømsgodset styrte mot seier, men på overtid utlignet Yann-Erik de Lanlay og sørget for poengdeling i Stavanger.

Jens Petter Hauge fikk Milan-debuten

(Milan - Spezia 3–0) Bare tre dager etter at han signerte for Milan fikk Jens Petter Hauge (20) sine første minutter på banen for den italienske giganten.

Flere døde i uvær i Italia og Frankrike

Dagsavisen

Redningsarbeidere leter etter savnede og hjelper flomrammede i grenseområdene mellom Italia og Frankrike. Minst sju er meldt døde i Italia etter uvær.

Viktig seier for et nedrykkstruet Start

TV 2 Norge

Et selvmål fra Haugesunds Ulrik Fredriksen åpnet ballet for Start, som tok tre viktige poeng i kampen om Eliteseriespill i 2021.

Scoret etter 18 sekunder: Bodø/Glimt måtte slite for ny seier

(Bodø/Glimt-Sandefjord 2–1) Det tok kun 18 sekunder før Sondre Brunstad Fet banket ballen i mål for Bodø/Glimt. Men den suverene serielederen måtte slite for seieren mot Sandefjord, som brant sin kjempesjanse i siste sekund.

Scoret etter 17 sekunder: Bodø/Glimt måtte slite for ny seier

Bodø/Glimt fosser videre

NRK.no (sport)

Sondre Fet ga Bodø/Glimt ledelsen allerede etter 17 sekunder da de gule tok sesongens 18. seier i eliteserien i fotball. Dermed er de fortsatt ubeseiret etter 20 serierunder og nærmer seg seriegull med stormskritt. Ulrik Saltnes la på til 2-0 etter 29 minutter, før Lars Markmanrud redserte ril 2-1 for Sadefjord etter 39 minutter. Flere mål ble det ikke på Aspmyra søndag kveld

Flere døde i uvær

NRK.no

Redningsarbeidere leter søndag etter savnede og hjelper flomrammede i grenseområdene mellom Italia og Frankrike etter kraftig regn og vind lørdg, skriver NTB. Italienske medier melder om sju døde, og i Frankrike er åtte personer savnet.

Ut mot Høie: - Ufølsomt

Dagbladet

Byrådsleder Raymond Johansen synes at helseminister Bent Høie har vært ufølsom. Statsminister Erna Solberg støtter statsråden sin. Her er Høies tre krangler på få dager.

United-krise: - Alarmerende

Dagbladet

Målfest og svært omdiskutert rødt kort da Tottenham holdt lekestue med Manchester United på Old Trafford.

Manchester United ydmyket

TV 2 Norge

Manchester United fikk en drømmestart på oppgjøret mot Tottenham, men kampen utviklet seg raskt til et mareritt for dem. Spurs vant til slutt 6-1 over rødtrøyene.

To endringer mot Odd

Rosenborg Ballklub

Anders Ågnes Konradsen og Erlend Dahl Reitan kommer inn i startoppstillingen mot gjestene fra Skien.

Trumps lege: Trump fikk oksygentilførsel