Октябрь
2020

Новости за 25.10.2020

Ni tap på rad

Aalesund tapte 3-0 hjemme mot Odd, har ni strake tap og holder stø kurs mot nedrykk fra eliteserien. Odin Bjørtuft, Kevin Egell-Johansen og Mushaga Bakenga scoret målene for gjestene i Ålesund.

Rosenborg reddet tre poeng

Sarpsborg 08 presset på for en utligning, men Rosenborg holdt unna og vant 2-1. Dino Islamovic scoret på straffe og Pa Konate på en kontring, og dermed ledet RBK 2-0 til pause. Jonathan Lindseth reduserte i andre omgang, men alle de tre poengene ble med til Trøndelag. Dermed ligger Rosenborg ett poeng bak Molde i kampen om sølvet.

Molde beholder sølvgrepet

Valdimar Ingimundarson reduserte for Strømsgodset på tampen, men Molde vant 2-1 etter scoringer av Martin Ellingsen og Magnus Wolff Eikrem. Dermed beholde moldenserne grepet om sølvplassen i eliteserien i fotball, ett poeng foran Rosenborg.

LSK best i målfest

Lillestrøm holder stø kurs mot en direkte retur til eliteserien i fotball etter at de slo Sandnes Ulf 4-2 hjemme på Åråsen søndag ettermiddag. Fredrik Krogstad, Tryggvi Hrafn Haraldsson, Kaan Kairinen og Thomas Lehne Olsen scoret målene for hjemmelaget, mens Kent Håvard Eriksen og Christian Landu-Landu satte inn gjestenes mål. LSK ligger på andreplass i 1. divisjon, fire poeng bak serieleder Tromsø.

Senket ligalederen

Southampton slo Everton 2-0 i den engelske eliteserien i fotball etter mål av James War-Prowse og Che Adams i første omgang. Dette var Evertons første tap for sesongen. De topper likevel tabellen med bedre målforskjell enn byrival Liverpool.

Hart vant Giro d'Italia

Britiske Tao Geoghegan Hart knuste australske Jai Hindley på den avsluttende tempoetappen og vant Giro d'Italia sammenlagt, melder NTB. Hart og Hindley lå likt foran sisteetappen, som for øvrig ble vunnet av Filippo Ganna. – Ikke i mine villeste drømmer hadde jeg sett for meg at dette var mulig da vi startet for tre uker siden. Jeg har drømt om å bli topp ti, eller kanskje topp fem, i ett slikt ritt. Så dette kommer nok til å ta tid før det synker inn, sa Hart i et intervju på Eurosport etter rittet.

Opprykk for Fredrikstad

Fredrikstad Fotballklubb, som treners av Bjørn Johansen (bildet), er klar for 1. divisjon igjen etter et tre år langt opphold på nivå 3 i norsk fotball, melder NTB. Søndag ble opprykket sikret med en knusende 6-0-seier over Brattvåg.

Blummenfelt vant i europacupen

De norske triatlonkjempene Kristian Blummenfelt og Gustav Iden var søndag best og tredje best under europacupen i Barcelona, melder NTB. Blummenfelt tok seieren etter å ha løpt fra spanske Javier Gómez Noya på de avsluttende 5 kilometerne av sprintdistansen.

Larsen-dobbel i Nederland

U21-landslagets Jørgen Strand Larsen scoret sine første mål i nederlandsk æresdivisjon søndag, melder NTB. Larsen scoret de to første målene da Groningen slo bunnlaget Fortuna Sittard 3-1 på bortebane. Den tidligere Sarpsborg-spissen sto med fem kamper uten mål etter overgangen til nederlandsk fotball.

Skadet Coutinho

Barcelona-vingen Philippe Coutinho har pådratt seg en lårskade. Dermed mister han onsdagens mesterligakamp borte mot Juventus. Brasilianeren pådro seg skaden etter søndagens 1-3-tap mot Real Madrid i La Liga.

Tror virustest var feilaktig

Bayern München-trener Hansi Flick tror Serge Gnabry kan ha mistet to kamper som følge av en feilaktig positiv test for koronaviruset. Bayern-kanten testet positivt en gang, men har levert negative prøver både før og to ganger etter den positive.

Hovland tapte terreng

Viktor Hovland kom skjevt ut på lørdagens PGA-runde i California og slet med å finne igjen godfølelsen fra superrunden dagen før. Med 71 slag falt han på lista. Før alle har spilt ferdig er Hovland på delt 30.-plass, ned åtte plasser.

Berge-straffe sjokkerte Liverpool

Sander Berge scora på straffe og gav Sheffield United leiinga mot Liverpool på Anfield. Men Roberto Firminio utlikna like før pause, og Diogo Jota sette inn 2-1 midt i andre omgang. Berge spela heile kampen og fekk eit gult kort på slutten. (Video med løyve frå TV 2)